L'OR Capsules

Ontdek hier alle koffievarianten binnen L'OR capsules

Espresso & RIstretto

LUNGO

Origins

Ervaar een pure smaaksensatie met onze

L'OR Origins collectie

Ervaar een pure smaaksensatie met onze nieuwste L'OR Origins collectie. Elke koffieboon wordt beïnvloed door de unieke omgeving in het land van oorsprong. Onze master blenders hebben de bijzondere kenmerken van elke origin benadrukt door alleen de unieke bonen te selecteren voor melanges die de natuurlijke eigenschappen van 's werelds rijkste bodems weerspiegelen en respecteren.

Ervaar een pure smaaksensatie met onze

L'OR Sublime collectie

Net zoals goud wordt gecreëerd door alchemie, hebben onze masterblenders de allerbeste Arabica-bonen geselecteerd voor hun contrasterende smaakprofielen, waaruit drie uitzonderlijke espresso's zijn ontstaan.
Elke melange is een meesterlijke combinatie van karakter en complexiteit, met subtiele tonen die het volle, rijke aroma perfect in balans brengen. Een zachte gouden crèmelaag maakt deze onvergetelijke melanges helemaal af.
L'OR SUBLIMES Collection, contrasterende melanges, geïnspireerd op het kostbaarste goud.

Compatibiliteit

L’OR heeft een aluminium capsule ontwikkeld, speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso®* koffiemachines. Uitzondering hierop zijn de modellen U®*, Umilk®*, Expert®*, Expert&Milk®*, Prodigio®* en Prodigio&Milk®* aangeschaft na 25 juli 2016. *Merk van een derde partij die niet verbonden is met JACOBS DOUWE EGBERTS.