1. Schil de aardperen.
2. Frituur de aardperen op 170 graden goud bruin.
3. Maak in een droge koekenpan een karamel van de suiker, voeg dan de boter toe samen met de aardperen.
4. Blus af met de L'OR Espresso FORZA, en kook het geheel met deksel tot de aardperen mooi gaar zijn.
5. Reduceer de koffie totdat deze dikke genoeg is om aan de aardperen te blijven kleven als een glaçage.
6. Snij de brioche zonder korst in plakjes of blokjes en bak in een oven goudbruin.
7. Snij de peren in kleine blokjes en maak aan met een beetje olie, azijn, peper en zout.
8. Rasp de truffel erdoorheen.
9. Snij de peterselie fijn en meng alles tot een salade.
Serveren:
Leg wat perensalade op het bord met daarop de aardpeer. De twee heel dunne plakjes brie noir en de krokante brioche leg je hierboven op. Garneer eventueel met wat kruiden naar keuze en het gerecht is klaar om op te dienen.