Ontdek samen met L’OR hoe jij door middel van horen, proeven, zien en ruiken de ultieme beleving neerzet tijdens de feestdagen. Laat je zintuigen verleiden, deel jouw feestelijke inspiratie en win een chef-kok bij jou thuis!

Doe mee en maak kans
op een chef-kok bij jou thuis!

Hoe verleid jij jouw zintuigen tijdens de feestdagen? Laat ons zien hoe jij inspiratie opdoet ter voorbereiding op de feestdagen en maak kans op een volledig verzorgd diner door:

Dit feestelijke diner wordt geheel verzorgd door L’OR. Denk hierbij aan: tafelaankleding, heerlijke gerechten en bijhorende wijnen, uitleg van Tjade en Corria tijdens het diner én een dessert in de kleuren van L’OR: goud en zwart. Het diner is voor maximaal 6 personen. Naast deze hoofdprijs geven wij ook 5 keer een L’OR koffiecapsules pakket weg.

Hoe doe je mee?

Maak een foto van jouw ultieme L’OR feestdagen inspiratie. Dit kan van alles zijn, een foto van jouw favoriete gerecht of dessert, kleding, afspeellijst of feestelijke accessoires. En wij vinden het natuurlijk extra leuk als L’OR in deze feestdagen inspiratie terug is te zien! Bekijk hieronder enkele voorbeelden zodat ook jij geïnspireerd wordt!

Hoe eerder je mee doet, hoe eerder je kans maakt! De prijswinnaars worden namelijk op de volgende momenten bekend gemaakt:
  • Prijswinnaar één van het chef-kok diner in week 50
  • Prijswinnaar twee van het chef-kok diner in week 52
  • Prijswinnaar drie, vier en vijf en de vijf winnaars van het L’OR koffiecapsules pakket in week 2

Tijdens het plannen van de diners wordt er rekening gehouden met eventuele Covid-19 maatregelen.

 
 
 
 

Vul hier je persoonlijke gegevens in


Bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Raadpleeg ook onze privacyverklaring promotionele acties voor meer informatie.

Verleid je zintuigen
tijdens de feestdagen

Horen

In de feestdagen stemming komen? Dat doe jij door te luisteren naar inspirerende muziek. L’OR helpt graag om in deze feestelijke sferen te komen met de speciale L’OR afspeellijst!

Proeven

L’OR helpt je graag mee in de keuken.
Ontdek de verleidelijke koffierecepten van Chickslovefood.
De geuren en smaken van deze gerechten maken
jouw diner een waar succes!

Zien

Niks brengt je meer in een ontspannen sfeer als feestelijk decoraties bij jou thuis. L’OR heeft inspiratie tips voor de meest prachtige en feestelijke tafeldecoraties voor je op een rijtje gezet.

  1. Maak van je huis een sprookjesachtig feesthuis met VTwonen.
  2. Decoreer je tafel met behulp van Homedeco! 
  3. Laat je inspireren door Intratuin

Ruiken

L’OR helpt jou bij het creëren van een gedenkwaardige avond waarbij de feestelijke geuren mooie herinneringen opbrengen. Laat je inspireren door één van de potpourri’s en je komt al snel in de feestelijke sferen.

  • Jij haalt de heerlijke kerstgeur in huis met Libelle.
  • Famme legt uit hoe je de kerstsfeer in huis haalt.
  • Leer zelf potpourri maken met een tikkeltje hulp van Santé