Verfijnd

Deze combinatie is rijk en intens, maar toch gebalanceerd, resulterend in een symfonie van pure cacao- en koffiesmaken zonder overweldigende intensiteit. Fluweelzacht en verfijnd. 

Rijk & Complex

Deze rijke combinatie van pure chocolade met karamelsmaak en de interessante toevoeging van zeezout, wordt subtiel gebalanceerd door de donkere en intense tonen van krachtige koffie. 

Intens

Een krachtige gedurfde en complexe combinatie. Zowel de koffie als de chocolade bieden luxueuze intense en rokerige tonen, fruitigheid en rijke karameltonen. Gelaagd en gedrufd. 

Gebalanceerd

Een heerlijke koffie met een zachte smaak en subtiele tonen van geroosterde en cacao-achtige aroma's. Perfect om te combineren met klassieke donkere chocolade. Een feestelijke en traditionele traktatie voor liefhebbers van koffie en chocolade. 

Subtiel

Een uitstekende harmonie tussen de zachte romigheid van de 78% cacao die de krachtige koffiesmaak verzacht. De combinatie van diepe en rokerige tonen van de koffie komen naar voren en benadrukken de romige smaak van chocolade. 

Fruitig

Een betoverende combinatie van citrussmaken waarbij de intense en krachtige tonen van de koffie de knapperige sinaasappel van de chocolade accentueren. Dit alles is gemengd met de elegante complexiteit van de koffie, redulterend in een ware smaaksensatie.