Prikkel je zintuigen met deze heerlijke tiramisu mocktail van Uit Paulines keuken. De ultieme tiramisu-smaak in dit romige drankje komt van de krachtige espresso gezet van L'OR Fortissimo koffiebonen, samen met amaretti en tonic. Geniet van deze onweerstaanbare smaaksensatie.
Hak de helft van de lange vingers fijn in een keukenmachine. Verdeel de fijngehakte lange vingers over een bord, schenk een laagje water in een tweede bord. Maak de rand van de cocktailglazen vochtig door ze in het water te dippen, druk de glazen daarna voorzichtig in de fijngehakte lange vingers. Laat het randje opdrogen terwijl je de mocktail maakt.
Zet de espresso, afkoelen is niet nodig, warme espresso zorgt zelfs voor een beter schuimlaagje. Doe de ijsklontjes samen met de slagroom, espresso en ameretto in een shaker. Schud de shaker goed hard heen en weer en verdeel de mocktail over de cocktailglazen. Voeg de tonic toe, roer en versier met een lange vinger. Tip: je krijgt de beste schuimlaag door niet te veel ingrediënten tegelijkertijd in de shaker te doen, zo hebben de ijsklontjes de ruimte en kan er een mooi schuim ontstaan. Maak je 4 cocktails? Deel de ingrediënten door de helft en maak eerst 2 mocktails en daarna met de andere helft van de ingrediënten de andere twee mocktails.